Over ons

Onze missie

ST Uitzendbureau heeft zijn wortels stevig verankerd in de bouwsector, en dit is een kenmerkend voordeel dat onze diensten onderscheidt. Onze oprichters en medewerkers komen rechtstreeks uit de bouwbranche, wat ons een uniek inzicht geeft in de complexe behoeften en verwachtingen van opdrachtgevers in deze sector. We begrijpen als geen ander de dynamiek, de uitdagingen en de precisie die vereist zijn in bouwprojecten van elk kaliber.

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan het leveren van de beste waarde. We streven ernaar om concurrentiële tarieven te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service. Ons doel is om onze opdrachtgevers kostenbesparingen te bieden zonder in te boeten aan professionaliteit en vakmanschap.

Bij ST Uitzendbureau richten we ons op maatwerk. We begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn, en daarom passen we onze diensten aan op basis van jouw specifieke eisen. We luisteren naar je behoeften en werken nauw samen om de juiste oplossingen te bieden die naadloos in jouw operationele processen passen.

Kortom, we zijn niet alleen een uitzendbureau; we zijn jouw partners in succes, en we zijn er trots op om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen in de bouwsector.

onze kenmerken

Een dienstverlener met meer dan 15 jaar ervaring in de bouw

ST Uitzendbureau en Dienstverlening BV is een toonaangevend nationaal opererend bedrijf dat zich toelegt op het bemiddelen van gespecialiseerd personeel voor de bouwschoonmaak en projectreiniging. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven en projecten in heel Nederland. Onze uitgebreide fullservice diensten omvatten alle aspecten van schoonmaak en reiniging en zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij ST Uitzendbureau en Dienstverlening BV hebben we ons personeelsbestand zorgvuldig samengesteld en opgebouwd. Onze medewerkers staan op oproepbasis ter beschikking en zijn hooggekwalificeerd en gemotiveerd om de meest veeleisende taken aan te pakken. Elke dag werken ze met toewijding op enkele van de meest omvangrijke en complexe bouwprojecten in Nederland, waarbij ze uitblinken in vakmanschap en professionaliteit.

Onze onderscheidende kenmerken zijn service, flexibiliteit en teamwork. We begrijpen dat efficiënte samenwerking van vitaal belang is voor het succes van elk project. Daarom nemen we de tijd om uw specifieke wensen en eisen grondig te begrijpen en te analyseren, zodat we onze dienstverlening naadloos kunnen afstemmen op uw projectbehoeften. Bij ST Uitzendbureau en Dienstverlening BV streven we ernaar om uw projecten soepel, kostenefficiënt en van de hoogste kwaliteit te laten verlopen. We zijn er trots op deel uit te maken van de bouwsector en bij te dragen aan de succesvolle voltooiing van talrijke prestigieuze projecten in Nederland.

Onze certificering

Op ons kun je bouwen!

Lidmaatschap NBBU

De NBBU is invloedrijk op de (flexibele) arbeidsmarkt, geeft vorm aan vernieuwingen in de flexbranche, vertegenwoordigt, faciliteert en adviseert zijn leden, waarborgt kwaliteit en versterkt het ondernemerschap van de leden.

De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen.

SNA Keurmerk

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzend-ondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk.

SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk. Met het laten uitvoeren van inspecties op basis van onze norm en het toekennen van het SNA-keurmerk geeft SNA hieraan invulling.

Sociaal beleid

Bij Schone Taak staat respect voorop. Wij zijn een bedrijf met verschillende nationaliteiten in dienst. Iets waar wij trots op zijn. Wij geloven in gelijk kansen voor iedereen. Wij vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers met respect behandeld worden en behandelen.

Duidelijker kan het belang van een goed beleid binnen een dienstverlening organisatie niet worden gesteld. Binnen Schone Taak. Uitzendbureau & Dienstverlening BV staat de medewerker centraal. Wij weten dat een goed arbeidsklimaat bijdraagt aan de motivatie van de medewerker, die op zijn beurt weer resulteert in een positieve verhouding voor het product/ prijs met oog voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Social return deelname

Social Return is een verplichting voor bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen. Het betekent dat deze bedrijven gevraagd worden om een bepaald percentage van het bedrag dat ze verdienen met de opdracht te besteden aan projecten en initiatieven die de samenleving ten goede komen. Dit biedt bedrijven niet alleen de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij, maar stelt hen ook in staat om hun zakelijke doelen te behalen.

Social Return is van belang omdat het bedrijven en organisaties helpt om hun impact op de samenleving te meten en te verbeteren. Door de resultaten van investeringen en projecten op sociaal gebied te meten en te evalueren, kunnen organisaties hun middelen efficiënter inzetten en hun maatschappelijke waarde vergroten. Voor ons bij Schone Taak biedt Social Return de gelegenheid om te laten zien dat we als sociaal gedreven onderneming hoogwaardig werk kunnen leveren en tegelijkertijd een positieve impact kunnen realiseren.

Waarom werken bij ons?

Informele werksfeer​

In onze organisatie bevorderen we een informele werkomgeving waar gelijkwaardigheid een essentieel principe is, zelfs tussen de leiding, het management en onze gewaardeerde medewerkers.

Persoonlijke aandacht​

Binnen ons bedrijf streven we naar groei en ontwikkeling voor al onze medewerkers. Dit realiseren we door middel van uitgebreide trainingen en cursussen.

Groen verantwoord​

We zetten ons in voor duurzaamheid in al onze activiteiten en kiezen voor milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Geen discriminatie​

Binnen onze organisatie tolereren we absoluut geen vorm van discriminatie. Ons strikte beleid hanteert een zero tolerance aanpak ten aanzien van discriminatie in welke vorm dan ook.

Interne voorlichting​

We onderhouden regelmatig contact met onze medewerkers door middel van maandelijkse bijeenkomsten om de voortgang en ontwikkelingen grondig te bespreken.

Beschermd

Voor ons personeel hebben wij alle benodigde beschermingsmiddelen beschikbaar. Hiermee garanderen wij de maximale veiligheid voor onze werknemers.

Onze partners

Wij draaien al heel lang mee!

Samen koffie drinken?