Over ons

Onze missie

ST Uitzendbureau is opgericht door mensen uit de bouwsector. Dankzij dit voordeel zijn wij als geen ander bewust van de mogelijke wensen en eisen van een opdrachtgever. Wij bieden de laagste prijs tarieven en garanderen je een vakkundige service. ST Uitzendbureau is een bedrijf dat zich specifiek naar jouw wensen richt.

onze kenmerken

Een dienstverlener met meer dan 13 jaar ervaring in de bouw

ST Uitzendbureau en dienstverlening BV is een nationaal opererend bedrijf gericht op plaatsing van werknemers in de bouwschoonmaak, schoonmaak van projecten. Wij bieden fullservice diensten voor alle projecten en bedrijven in Nederland. We zijn gespecialiseerd in plaatsing van gemotiveerd, en geschoold personeel. De mensen van ST Uitzendbureau komen dagelijks op grootste bouwprojecten van Nederland.

ST Uitzendbureau en dienstverlening BV betrekt zijn medewerkers uit een met zorg en gedegen opgebouwd personeelsbestand, die dan op oproep-basis ter beschikking staan. Hiervan geven diverse medewerkers dagelijkse hun invulling aan een breed pakket van onze dienstverlening.

Waar wij ons in onderscheiden is service, flexibiliteit, en teamwork. Slechte samenwerkingsverbanden zijn tijdrovend en kostbaar. Vandaar dat wij samen zo nauwkeurig mogelijk uw wensen in kaart brengen zodat wij onze dienstverlening er optimaal op kunnen afstemmen.

Onze certificering

Op ons kun je bouwen!

Lidmaatschap NBBU

De NBBU is invloedrijk op de (flexibele) arbeidsmarkt, geeft vorm aan vernieuwingen in de flexbranche, vertegenwoordigt, faciliteert en adviseert zijn leden, waarborgt kwaliteit en versterkt het ondernemerschap van de leden.

De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen.

SNA Keurmerk

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzend-ondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk.

SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk. Met het laten uitvoeren van inspecties op basis van onze norm en het toekennen van het SNA-keurmerk geeft SNA hieraan invulling.

Sociaal beleid

Bij Schone Taak staat respect voorop. Wij zijn een bedrijf met verschillende nationaliteiten in dienst. Iets waar wij trots op zijn. Wij geloven in gelijk kansen voor iedereen. Wij vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers met respect behandeld worden en behandelen.

Duidelijker kan het belang van een goed beleid binnen een dienstverlening organisatie niet worden gesteld. Binnen Schone Taak. Uitzendbureau & Dienstverlening BV staat de medewerker centraal. Wij weten dat een goed arbeidsklimaat bijdraagt aan de motivatie van de medewerker, die op zijn beurt weer resulteert in een positieve verhouding voor het product/ prijs met oog voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Informele werksfeer

Er wordt gewerkt op basis van gelijkwaardigheid: ook tussen directie, leiding en medewerkers

Geen discriminatie

Wij toleren geen discriminatie. In welke vorm dan ook. Er geldt een zero tolerance beleid m.b.t discriminatie

Persoonlijke aandacht

Al onze medewerkers krijgen ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v trainingen en cursussen.

Interne voorlichting

Wij hebben maandelijks overleg met onze medewerkers om de voortgang en ontwikkelingen te bespreken.

Groen verantwoord

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken we gebruik van duurzame schoonmaakmaterialen en biologische schoonmaakmiddelen.

Beschermd

Voor ons personeel hebben wij alle benodigde beschermingsmiddelen beschikbaar. Hiermee garanderen wij de maximale veiligheid voor onze werknemers.

Onze partners

Wij draaien al heel lang mee!

Samen koffie drinken?