Dienstverlening

Bij schone taak zit je altijd goed

Schone Taak Uitzendbureau & Dienstverlening kenmerkt zich door een service die zich specifiek tot uw behoefte richt. Onze trefwoorden zijn betrouwbaarheid, doelgerichtheid, garantie en flexibiliteit. Door de vele jaren ervaring in de dienstverlening is deze open organisatie perfect op elkaar ingespeeld en de juiste keus om als teampartner jouw project te realiseren.  

Ervaren in bouw & renovatie

Bij bouw- en renovatieprojecten kun je vertrouwen op onze schoonmaakexperts. Wij nemen de zorg voor het project uit handen door grondig op te treden. Onze teams verwijderen grof vuil, en zorgen voor een bouwstofvrije omgeving. Bovendien leveren we jouw project met perfect gekitte kozijnen en vlekkeloze vensterbanken. Ons toegewijde team zorgt voor brandschoon sanitair en ramen die kristalhelder zijn. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat jouw project niet alleen op tijd, maar ook in topconditie wordt opgeleverd, klaar om indruk te maken.

Flexibel inzetbaar

We begrijpen hoe kritisch de laatste fase voor oplevering kan zijn, waar elke minuut telt. Terwijl wij aan het schoonmaken zijn, kan de elektriciën nog bezig zijn met de laatste aansluitingen. Ons team is uiterst flexibel en gewend aan de drukte van deze cruciale periode. We zijn in staat om snel aanpassingen in de planning op te pikken en aan te passen. Hierdoor kunnen we het project precies volgens afspraak opleveren, gebruiksklaar en in uitstekende staat. Wij nemen de zorg voor de laatste details op ons, zodat jij je kunt concentreren op een succesvolle en probleemloze oplevering.

Efficiënt & betrouwbaar

Bij opleveringsschoonmaak is onze aanpak zeer gestructureerd. We beginnen met een grondige inspectie van de bouw- of renovatielocatie, waarbij we nauw samenwerken met de projectleider. We identificeren zorgvuldig alle gebieden die gereinigd moeten worden en bespreken stap voor stap de benodigde werkzaamheden. Dankzij de efficiënte werkwijze van onze ervaren schoonmakers zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk overlast ervaart tijdens deze cruciale fase. We streven ernaar om een naadloze en zorgeloze oplevering te garanderen, waarbij elk detail wordt aangepakt en jouw project schitterend wordt opgeleverd.

Maatschappelijk verantwoord

Met Schone Taak als partner ben je niet alleen verzekerd van professionele dienstverlening, maar ook van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We dragen ons steentje bij door bewust gebruik te maken van duurzame schoonmaakproducten, wat bijdraagt aan een groenere en schonere wereld. Bovendien hechten we veel waarde aan het welzijn van onze schoonmaakexperts. We investeren in hun groei en ontwikkeling door regelmatige bijscholing en trainingen te bieden. Dit niet alleen om hun vakmanschap te verbeteren, maar ook om hun betrokkenheid als werknemers te vergroten.

Onze werkzaamheden

Schoonmaak werkzaamheden

Specialistische reiniging

Lichte timmerwerkzaamheden

Inpakwerkzaamheden

Afbraak/afval verwerking

Sloopwerk

Verzorgen van catering

Best in class service

Hoe bereiken wij dat?

Platte structuur

Een platte organisatie-structuur zorgt ervoor dat wij volledige focus hebben op de bouwprojecten. Jij krijgt de focus vanuit elke laag.

15+ jaar ervaring

Onze medewerkers hebben allemaal ervaring in de bouw vanuit alle lagen. Hierdoor weten wij waar wij het over hebben.

No nonsense

Wij doen wat we beloven. Volledige transparantheid is een keyfactor in een gezonde samenwerking. Ook als er iets niet kan.

Beschikbaarheid

Wij hebben al onze communicatiekanalen 24/7 beschikbaar. Zo kunnen we onze best in class service garanderen.

Samen koffie drinken?