Dienstverlening

Bij schone taak zit je altijd goed

Wij streven ernaar om de fullservice oplossing voor iedereen in de bouw te zijn.

Schone Taak Uitzendbureau & Dienstverlening kenmerkt zich door een service die zich specifiek tot uw behoefte richt. Onze trefwoorden zijn betrouwbaarheid, doelgerichtheid, garantie en flexibiliteit. Door de vele jaren ervaring in de dienstverlening is deze open organisatie perfect op elkaar ingespeeld en de juiste keus om als teampartner jouw project te realiseren.  

Onze werkzaamheden

Schoonmaak werkzaamheden

Specialistische reiniging

Lichte timmerwerkzaamheden

Inpakwerkzaamheden

Afbraak/afval verwerking

Sloopwerk

Verzorgen van catering

Een schone taak voor iedereen

Wij zijn...

Ervaren in bouw & renovatie

Bij bouw- en renovatieprojecten krijg jij de schoonmaakexperts in die nodig zijn. We verwijderen grof vuil en maken alle ruimtes bouwstofvrij. Je levert je project op met kitvrije kozijnen en vensterbanken, schoon sanitair en kristalheldere ramen.

Flexibel inzetbaar

We weten hoe hectisch de laatste fase voor oplevering is: elk uur telt. Terwijl wij schoonmaken, kan de elektriciën nog bezig zijn met de laatste aansluitingen. Ons team is flexibel en kan daardoor goed omgaan drukte. Wij pikken veranderingen in de planning snel op. Wij leveren het object volgens afspraak en gebruiksklaar op.

Efficiënt & betrouwbaar

Bij opleveringsschoonmaak bekijken we altijd van tevoren de bouw- of renovatielocatie om te zien wat er schoongemaakt moet worden. Met de aanwezige projectleider nemen wij stap voor stap de werkzaamheden door. Dankzij de efficiënte werkwijze van onze schoonmakers ervaar je zo min mogelijk overlast.

Maatschappelijk verantwoord

Met Schone Taak als partner ben je verzekerd van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo maken wij bewust gebruik van duurzame schoonmaakproducten. Wij zorgen ook extra goed voor onze schoonmaakexperts. Wij staan garant voor regelmatige bijscholingen en betrokkenheid als werkgever. Dit zorgt een laag verloop in ons personeelsbestand.

Onze service bestaat uit

Schone Taak Uitzendbureau & Dienstverlening biedt verschillende pakketten op maat aan. Een 

Wat wij garanderen

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring. Daarmee kunnen wij garanderen dat

Best in class service

Hoe bereiken wij dat?

Platte structuur

Een platte organisatie-structuur zorgt ervoor dat wij volledige focus hebben op de bouwprojecten. Jij krijgt de focus vanuit elke laag.

15+ jaar ervaring

Onze medewerkers hebben allemaal ervaring in de bouw vanuit alle lagen. Hierdoor weten wij waar wij het over hebben.

No nonsense

Wij doen wat we beloven. Volledige transparantheid is een keyfactor in een gezonde samenwerking. Ook als er iets niet kan.

Beschikbaarheid

Wij hebben al onze communicatiekanalen 24/7 beschikbaar. Zo kunnen we onze best in class service garanderen.

Samen koffie drinken?